Registrering af stien til den valgte destination i adressebogen

Dette afsnit forklarer, hvordan man i maskinens adressebog registrerer mappestien, som man har indtastet manuelt eller angivet ved at gennemse netværket.

1. I destinationsfeltet skal du vise destinationen, du ønsker at registrere.

Illustration af skærm på kontrolpanel

2. Tryk på [Prg. dest.].

Illustration af skærm på kontrolpanel

3. Tryk på [Navne], og angiv derefter navnet og andre oplysninger, der skal registreres.

For flere detaljer om angivelse af oplysninger, der skal registreres, henvises til "Vejledning om generelle indstillinger".

4. Tryk på [OK].

Bemærk

• Afhængigt af sikkerhedsindstillingerne vises [Prg. dest.] muligvis ikke.