Angiv stien til destinationen på NetWare-serveren ved at gennemse netværket

Angiv stien til en destinationsmappe i et NDS-træ eller på en NetWare Bindery-server ved at gennemse netværket

1. Tryk på [Manuel indtastning].

2. Tryk på [NCP].

3. Vælg forbindelsestype.

Tryk på [NDS] for at angive mappen i NDS-træet.

Tryk på [Bindery] for at angive mappen på NetWare Bindery-serveren.

4. Tryk på [Gennemse netværk] under stinavnsfeltet.

Illustration af skærm på kontrolpanel

Hvis man valgte [NDS] under [Forbindelsestype], vises NDS-trælisten.

Hvis man valgte [Bindery] under [Forbindelsestype], vises NetWare Bindery-serverlisten.

5. Søg efter destinationsmappen på NDS-træet eller på NetWare Bindery-serveren.

Hvis man ikke kan finde destinationsmappen, skal man trykke på [Et niveau op] og derefter søge efter mappen på det niveau.

6. Vælg destinationsmappen.

7. Tryk to gange på [OK].

Bemærk

• Hvis du ændrer protokollen efter indtastning af stinavnet, brugernavnet eller passwordet, vises en bekræftelsesmeddelelse.

• Kun mapper, som du har læseadgang til, vises.

• Hvis sproget, der anvendes til NDS-træet eller af NetWare Bindery-serveren, afviger fra sproget, der bruges af maskinen, kan filnavne i NDS-træet eller på NetWare Bindery-serveren blive vist på en uforståelig måde.

• Der kan vises op til 100 emner.

• Hvis det valgte NDS-træ eller Netware Bindery-serveren kræver godkendelse, vil et skærmbillede til login blive vist. Indtast brugernavn og adgangskode for at logge på NDS-træet eller Netware Bindery-serveren. Hvis man logger på NDS-træet, skal man indtaste brugernavn og herefter navnet på konteksten indeholdende brugerobjektet. Hvis brugernavnet er "bruger", og navnet på konteksten er "kontekst", vil brugernavnet blive "bruger.kontekst".

• Maskinens overførsel af filen mislykkes måske, hvis du ikke har skriveadgang til mappen, eller hvis der ikke er tilstrækkelig ledig diskplads.

• Man kan registrere stien til destinationen i maskinens adressebog. Yderligere information findes i "Registrering af stien til den valgte destination i adressebogen".