Afsendelse af e-mail med signatur

Benyt følgende procedure for at vedhæfte signaturer til filer og sende disse filer via e-mail.

Vigtigt

1. Tryk på Sikkerhed.

2. Vælg [Signatur].

Illustration af skærm på kontrolpanel

3. Tryk på [OK].

Bemærk

• Det installerede certifikat (maskincertifikat) på denne maskine benyttes til at vedhæfte signaturer.

• Indstillingerne for S/MIME i Web Image Monitor begrænser signaturindstillingen som følger:

• Hvis [Indstil enkeltvis] er valgt:

En signatur kan anvendes til hver transmission, hvis man vælger [Signatur] i [Sikkerhed].

• Hvis [Brug ikke signaturer] er valgt:

Tryk på [Sikkerhed] vil ikke vise [Signatur].

• Hvis [Brug signaturer] er valgt:

En signatur anvendes altid til scanningsfiler, der sendes via e-mail. Man kan ikke annullere [Signatur] i [Sikkerhed].