Afsendelse af krypteret e-mail

Benyt følgende procedure for at angive destination, for hvilken kryptering er indstillet, samt kryptere og afsende e-mail.

Destinationer, for hvilke kryptering kan indstilles for hver transmission, er markeret med dette symbol Operation panel screen illustration.

1. Tryk på [Sikkerhed].

Illustration af skærm på kontrolpanel

2. Vælg [Kryptering].

Illustration af skærm på kontrolpanel

3. Tryk på [OK].

Bemærk

• Kryptering af en e-mail vil forøge dens størrelse.

• Når man angiver en destination mærket med symbolet Operation panel screen illustration (som indikerer, at e-mail afsendt til denne destination altid er krypteret), vil afsendt e-mail være krypteret uden hensyntagen til angivne indstillinger i [Sikkerhed].

• Hvis man har valgt flere destinationer, herunder destinationer for hvilke kryptering ikke er blevet indstillet, vil e-mail sendt til sådanne destinationer ikke være krypteret, selvom man angiver kryptering.

• Hvis man har valgt [Send & Gem], vil e-mail blive krypteret, men den lagrede fil vil ikke være krypteret.