Spool-udskrivning

Udskriftsjob i kø gør det muligt at gemme udskriftsjob, der er overført fra en computer, midlertidigt og udskrive dem, når de er overført. Dette forkorter udskrivningstiden, fordi det maksimerer printerens effektivitet.

Vigtigt

Indstilling af Udskriftsjob i kø

Udskriftsjob i kø kan angives vha. Telnet eller Web Image Monitor.

• Brug af Web Image Monitor

Du kan få flere oplysninger i Netværksvejledning eller i hjælpefunktionen.

• Med telnet

Indtast "spoolsw spool on" for at indstille Udskriftsjob i kø.

Du kan få flere oplysninger om telnet i Netværksvejledning.

Visning af en liste med udskriftsjob i kø på kontrolpanelet

Hvis Udskriftsjob kø er valgt, kan du få vist en liste med udskriftsjob i kø ses på kontrolpanelskærmen.

Tryk på knappen [Printer], og tryk derefter på [Liste over spooling-job ]. Der vises en liste med udskriftsjob i kø.

• Sletning af job

Vælg de filer, der skal slettes, og tryk derefter på [Slet].

Visning/sletning af job i udskrivningskøen vha. Web Image Monitor

Start Web Image Monitor, og indtast maskinens IP-adresse på adresselinjen. Den første side vises.

Flere oplysninger findes i Netværksvejledning.