Kontrol af fejllog

Hvis filer ikke kan gemmes på grund af udskrivningsfejl, kan du finde årsagen til fejlene ved at kontrollere fejlloggen på betjeningspanelet.

Vigtigt

1. Tryk på knappen [Printer].

Printerskærmen vises.

2. Tryk på [Fejllog].

Illustration af betjeningspanelskærmbillede

Der vises en fejllog.

Sikkerhedsindstillingerne kan betyde, at visse fejl ikke kan vises.

3. Tryk på den ønskede jobliste.

Du kan vælge jobliste fra [Komplet liste], [Liste ov. sik. udsk.job], [Liste over prøvetrykjob], [Lst. Gem uds. Mdl] eller [Liste o. lagr. udskr.job ].

4. Vælg den udskriftsfil, du vil kontrollere, og tryk derefter på [Detaljer].

Der vises en detaljeret fejllog.

Tryk på [imageForrige] eller [imageNæste] for at gennemse fejlfilerne.