Sletning af lagrede udskriftsfiler

1. Tryk på knappen [Printer] for at få vist skærmbilledet Printer.

2. Tryk på [Udskriftsjob].

Der vises en liste over udskriftsfiler, der er gemt i maskinen.

3. Tryk på [Liste o. lagr. udskr.job].

Der vises en liste over de lagrede udskriftsfiler, der er gemt i maskinen.

Sikkerhedsindstillingerne kan betyde, at et udskriftsjob ikke kan vises.

4. Vælg den fil, du vil slette, og tryk derefter på [Slet].

Skærmbilledet, der bekræfter sletningen, vises.

Hvis du har indstillet et password i printerdriveren, skal dette password indtastes, før der kan slettes.

Hvis der er valgt flere udskriftsfiler, og nogle af disse kræver en adgangskode, sletter maskinen de filer, der stemmer overens med den indtastede adgangskode samt filer, som ikke kræver adgangskode. Det antal filer, der vil blive slettet, vises på bekræftelsesskærmbilledet.

Få hjælp hos filadministratoren, hvis du har glemt din adgangskode.

5. Tryk på [Ja] for at slette filen.

Den valgte fil slettes.

Hvis du ikke vil slette filen, skal du trykke på [Nej].