Udskrivning af en lagret udskriftsfil

Den følgende procedure beskriver, hvordan en lagret udskrift udskrives med PCL 6/5c- og RPCS-printerdriveren. Yderligere information om udskrivning af en lagret udskrift med PostScript 3-printerdriveren findes i Postscript 3-tillæg, der medfølger som PDF-fil på cd-rom'en.

Vigtigt

1. Konfigurer Lagret udskrift i egenskaberne for printerdriveren.

Der er to måder at bruge funktionen Lagret udskrift på:

• [Lagret udskrift]

Lagrer filen på printeren og udskriver den senere via kontrolpanelet.

• [Gem og Normal udskrivn.]

Udskriver straks filen og lagrer den også i maskinen.

Der er flere oplysninger om konfiguration af printerdrivere i de relevante hjælpefiler.

2. Klik på [Detaljer...], og indtast et bruger-ID i feltet [Bruger ID:].

Du kan også indstille en adgangskode. Der skal indtastes samme adgangskode ved udskrivning og sletning.

3. Start udskrivningen fra dialogboksen [Udskriv] i programmet.

Det lagrede udskriftsjob sendes til maskinen og gemmes

4. Tryk på knappen [Printer] på maskinens kontrolpanel for at få vist skærmbilledet Printer.

5. Tryk på [Udskriftsjob].

Illustration af betjeningspanelskærmbillede

6. Tryk på [Liste o. lagr. udskr.job].

Illustration af betjeningspanelskærmbillede

Der vises en liste over de lagrede udskriftsfiler, der er gemt i maskinen.

7. Vælg den fil, du vil udskrive, og tryk på [Udskriv].

Illustration af betjeningspanelskærmbillede

Bekræftelsesskærmen vises.

Hvis du har indstillet en adgangskode i printerdriveren, vises der et adgangskodebekræftelsesskærmbillede. Indtast adgangskoden.

Hvis der er valgt flere udskriftsfiler, og nogle af disse kræver adgangskode, udskriver maskinen de filer, der stemmer overens med den indtastede adgangskode, samt filer, som ikke kræver adgangskode. Det antal filer, der vil blive udskrevet, vises på bekræftelsesskærmbilledet.

Få hjælp hos filadministratoren, hvis du har glemt din adgangskode.

8. Angiv antal sæt med de numeriske taster.

Illustration af betjeningspanelskærmbillede

Du kan angive op til 9999 sæt.

Tryk på tasten [Slet/Stop] for at rette eventuelle indtastningsfejl.

9. Tryk på [Ja].

Den lagrede udskriftsfil udskrives.

Tryk på [Nej], hvis du vil annullere udskrivningen.