Sletning af sikre udskriftsfiler

1. Tryk på knappen [Printer] for at få vist skærmbilledet Printer.

2. Tryk på [Udskriftsjob].

3. Tryk på [Liste ov. sik. udsk.job].

Der vises en liste over sikre udskriftsfiler, der er gemt.

Sikkerhedsindstillingerne kan betyde, at et udskriftsjob ikke kan vises.

4. Vælg den fil, du vil slette, og tryk derefter på [Slet].

Skærmbilledet til angivelse af adgangskode vises.

5. Indtast adgangskoden med de numeriske taster, og tryk derefter på [OK].

Skærmbilledet, der bekræfter sletningen, vises.

Der vises et bekræftelsesskærmbillede, hvis adgangskoden ikke indtastes korrekt. Tryk på [Afslut], hvis du vil indtaste adgangskoden igen.

Få hjælp hos filadministratoren, hvis du har glemt din adgangskode.

6. Tryk på [Ja].

Den valgte fil slettes.

Hvis du ikke vil slette filen, skal du trykke på [Nej].