Udskrivning af en sikker udskriftsfil

Den følgende procedure beskriver, hvordan en sikker udskriftsfil udskrives med PCL 6/5c- og RPCS-printerdriveren. Yderligere information om udskrivning af en sikker udskriftsfil med PostScript 3-printerdriveren findes i PostScript 3-tillæg, der medfølger som PDF-fil på cd-rom'en.

Vigtigt

1. Konfigurer Sikker udskrift i egenskaberne for printerdriveren.

Der er flere oplysninger om konfiguration af printerdrivere i de tilhørende hjælpefiler.

2. Start udskrivningen fra dialogboksen [Udskriv] i programmet.

Sikker udskriftsjobbet sendes til maskinen.

3. Tryk på knappen [Printer] på maskinens kontrolpanel for at få vist skærmbilledet Printer.

4. Tryk på [Udskriftsjob].

Illustration af betjeningspanelskærmbillede

Der vises en liste over udskriftsfiler, der er gemt i maskinen.

5. Tryk på [Liste ov. sik. udsk.job].

Illustration af betjeningspanelskærmbillede

Der vises en liste over de sikre udskriftsfiler, der er gemt i maskinen.

Sikkerhedsindstillingerne kan betyde, at et udskriftsjob ikke kan vises.

6. Vælg den fil, du vil udskrive, og tryk derefter på [Udskriv].

Illustration af betjeningspanelskærmbillede

Skærmbilledet til angivelse af adgangskode vises.

7. Indtast adgangskoden med de numeriske taster, og tryk derefter på [OK].

Illustration af betjeningspanelskærmbillede

Skærmbilledet, der bekræfter udskrivningen, vises.

Der vises et bekræftelsesskærmbillede, hvis adgangskoden ikke indtastes korrekt. Tryk på [Afslut], hvis du vil indtaste adgangskoden igen.

Hvis der er valgt flere udskriftsfiler, udskriver maskinen de filer, der stemmer overens med den indtastede adgangskode. Det antal filer, der vil blive udskrevet, vises på bekræftelsesskærmbilledet.

Få hjælp hos filadministratoren, hvis du har glemt din adgangskode.

8. Tryk på [Ja].

Filen til sikker udskrift udskrives.

Tryk på [Nej], hvis du vil annullere udskrivningen.