Sletning af prøvetrykfiler

Hvis du ikke er tilfreds med resultatet af prøvetrykket, kan du slette prøvetrykfilen, redigere den og udskrive den igen, indtil indstillingerne er, som du vil have dem.

1. Tryk på knappen [Printer] for at få vist skærmbilledet Printer.

2. Tryk på [Udskriftsjob].

Der vises en liste over de udskriftsfiler, der er gemt i maskinen.

3. Tryk på [Liste over prøvetrykjob].

Der vises en liste over de prøvetrykfiler, der er gemt i maskinen.

Sikkerhedsindstillingerne kan betyde, at et udskriftsjob ikke kan vises.

4. Vælg den fil, du vil slette, og tryk derefter på [Slet].

Skærmbilledet, der bekræfter sletningen, vises.

5. Tryk på [Ja] for at slette filen.

Den valgte fil slettes.