Udskrivning af en prøvetrykfil

Den følgende procedure beskriver, hvordan en prøvetrykfil udskrives med PCL 6 / 5c- og RPCS-printerdriveren. Yderligere information om udskrivning af en prøvetrykfil med PostScript 3-printerdriveren findes i PostScript 3-tillæg, der medfølger som PDF-fil på cd-rom'en.

Vigtigt

1. Konfigurer Prøvetryk i egenskaberne for printerdriveren.

Der er flere oplysninger om konfiguration af printerdrivere i de relevante hjælpefiler.

2. Start udskrivningen fra dialogboksen [Udskriv] i programmet.

Sørg for at angive mere end to kopier.

Prøvetrykjobbet sendes til maskinen, og det første sæt udskrives.

3. Tryk på knappen [Printer] på maskinens kontrolpanel for at få vist skærmbilledet Printer.

4. Tryk på [Udskriftsjob].

Illustration af betjeningspanelskærmbillede

Der vises en liste over udskriftsfiler, der er gemt i maskinen.

5. Tryk på [Liste over prøvetrykjob].

Illustration af betjeningspanelskærmbillede

Der vises en liste over de prøvetrykfiler, der er gemt i maskinen.

Sikkerhedsindstillingerne kan betyde, at et udskriftsjob ikke kan vises.

6. Vælg den fil, du vil udskrive, og tryk på [Udskriv].

Illustration af betjeningspanelskærmbillede

7. Angiv det nye antal sæt med de numeriske taster.

Illustration af betjeningspanelskærmbillede

Du kan angive op til 9999 sæt.

Tryk på [Slet/Stop] for at rette eventuelle indtastningsfejl.

8. Tryk på [Ja].

De resterende sæt udskrives.

Tryk på [Nej], hvis du vil annullere udskrivningen.