Brug af [Masketype:]

Du kan indsætte mønstre og tekster i et dokument ved at indstille det i printerdriveren for at forhindre uautoriseret kopiering.

Illustration af driverskærmbillede

Indstilling af [Masketype:] i printerdriveren

• Vælg et mønster i [Masketype:], og indtast derefter tekster i feltet [Tekst:] .

• Du kan vælge overtryksfarve mellem [Sort], [Cyan] eller [Magenta] i listen [Farve:] .

• Du kan kun indstille [Tekst:], men [Masketype:] og[Tekst:] skal indstilles sammen.

Udskrivning af et dokument ved hjælp af [Masketype:]

Illustration af masketype

1. Det mønster og den tekst, du har valgt, udskrives med svagt tryk.

2. Dokumentet kopieres, scannes eller lagres i kopimaskiner/multifunktionsmaskiner.

3. Det mønster og den tekst, du har valgt, vises med tydeligt tryk.