Brug af [Datasikkerhed ved kopiering]

Du kan indsætte et mønster ved at indstille det i printerdriveren.

Illustration af driverskærmbillede

Indstilling af [Datasikkerhed ved kopiering] i printerdriveren

• Markér afkrydsningsfeltet [Datasikkerhed ved kopiering ] . Du kan også indtaste teksten i feltet [Tekst:] .

• Du kan ikke markere afkrydsningsfeltet [Masketype:] samtidig med dette.

• Hvis du vil udskrive et dokument, der er beskyttet med gråt overtryk, skal maskinen være korrekt konfigureret. Kontakt administratoren.

Udskrivning af et dokument ved hjælp af [Datasikkerhed ved kopiering ]

Illustration af datasikkerhed ved kopiering

1. Det mønster og den tekst, du har indstillet, udskrives.

2. Dokumentet kopieres eller gemmes på kopimaskiner/multifunktionsmaskiner, hvor ekstraudstyret Copy Data Security Unit er installeret.

3. Dokumentet udraderes af gråt overtryk.