Udvidelser til DeskTopBinder Lite

Følg udvidelsesproceduren til DeskTopBinder Lite for at udskrive PDF-filer direkte.

1. I menuen [Start] skal du pege på [Alle programmer], [DeskTopBinder] og derefter klikke på [Guiden Udvidede funktioner].

Dialogboksen [Guiden Udvidede funktioner] vises.

2. Klik på [Start], og klik derefter flere gange på [Næste>], indtil dialogboksen [Udskrivningsfunktion2] vises.

3. I dialogboksen [Udskrivningsfunktion2] skal du klikke på [Tilføj...].

Dialogboksen [PDF Egenskaber for dir. udskr.] vises.

4. Vælg driveren til denne maskine, og klik derefter på [OK].

Dialogboksen [PDF Egenskaber for dir. udskr.] lukkes.

5. Klik på [Næste>] flere gange, indtil [Udfør] vises.

6. Klik på [Udfør].