Installation af DeskTopBinder Lite

Følg nedenstående procedure for at installere DeskTopBinder Lite.

1. Luk alle åbne programmer.

2. Indsæt cd-rom'en "Scanner Driver and Utilities" i cd-rom-drevet.

Installationsprogrammet starter.

Auto Run fungerer muligvis ikke under visse styresystemsindstillinger. I det tilfælde skal du åbne "Setup.exe", der befinder sig i cd-rom'ens rodbibliotek.

3. Klik på [DeskTopBinder Lite].

Dialogboksen [DeskTopBinder Lite] vises.

4. Klik på [DeskTopBinder Lite], og klik derefter på [OK].

5. Følg anvisningerne på skærmen for at installere DeskTopBinder Lite.

Hvis du bliver bedt om at genstarte computeren, når du har installeret DeskTopBinder Lite, skal du genstarte computeren og fortsætte konfigurationen.