Valg af standardindstillinger for printeren - printeregenskaberne

Vigtigt

1. Peg på [Indstillinger] i menuen [Start], og klik derefter på [Printere].

Vinduet [Printere] vises.

2. Klik på ikonet for den printer, du vil bruge.

3. I menuen [Filer] skal du klikke på [Egenskaber].

Dialogboksen [Printeregenskaber] vises.

Når du åbner dialogboksen [Printeregenskaber] for første gang, efter at du har installeret RPCS-printerdriveren, vises en bekræftelsesmeddelelse. Når du har klikket på [OK], vises dialogboksen [Printeregenskaber].

4. Vælg de ønskede indstillinger, og klik derefter på [OK].