RPCS - adgang til printeregenskaberne

Der findes to udgaver af dialogboksen [Printeregenskaber].

"Flere faner" bruges som eksempel i denne vejledning. Yderligere information om ændring af dialogbokstyper findes i hjælpen til printerdriveren.

Flere faner

Denne dialogbokstype er beregnet til brugere, som ofte skifter printerindstillinger for at bruge forskellige udskrivningsfunktioner.

Brugerdefineret indstilling

Denne dialogbokstype er beregnet til brugere, som sjældent skifter udskrivningsindstillinger. Denne dialogbokstype kan være forskellig, alt afhængigt af det installerede ekstraudstyr.

Relaterede emner

Windows 95 / 98 / Me - Adgang til printeregenskaber
Windows 2000 - sådan åbner du printeregenskaberne
Windows XP, Windows Server 2003 / 2003 R2 - Adgang til printeregenskaber
Windows Vista - sådan åbner du printeregenskaberne
Windows NT 4.0 - sådan åbner du printeregenskaberne