Windows 2000 - USB

Vigtigt

Første gang USB bruges, starter guiden Ny hardware fundet, og USB Printing Support bliver automatisk installeret.

Hvis printerdriveren allerede er installeret, og plugimageandimageplay er aktiveret, vises ikonet for den printer, der er tilsluttet til USB-porten, i vinduet [Printere].

Printerdriverne kan installeres fra den cd-rom, som maskinen leveres med.

Hvis printerdriveren ikke allerede er installeret, skal du følge printerens plugimageandimageplay-instruktioner for at installere den fra den medfølgende cd-rom.

1. Tilslut maskinen til computeren med et USB-kabel.

Sørg for, at USB-kablet sidder ordentligt fast.

2. I dialogboksen [Guiden Ny hardware fundet] skal du klikke på [Søg efter en passende driver til enheden (anbefales)], og derefter klikke på [Næste >].

3. Markér afkrydsningsfeltet [Angiv placering:], og klik derefter på [Næste >].

4. Sæt cd'en i cd-rom-drevet.

Hvis Autorun starter, skal du klikke på [Afslut].

Hvis du vil deaktivere Auto Run, skal du trykke venstre [Shift] tast ned, når du indsætter cd-rom'en i drevet og holde den nede, indtil computeren er færdig med at læse fra cd-rom'en.

5. Angiv, hvor kildefilerne til printerdriveren er gemt.

Hvis cd-drevet er D, bliver kildefilerne til printerdriveren gemt her:

• RPCS

D:DRIVERSRPCSXP_VISTA(Sprog)DISK1

• PCL 5c (til farveudskrivning)

D:DRIVERSPCL5CXP_VISTA(Sprog)DISK1

• PCL 6

D:DRIVERSPCL6XP_VISTA(Sprog)DISK1

• PostScript 3

D:DRIVERSPSXP_VISTA(Sprog)DISK1

6. Kontrollér printerdriverplaceringen, og klik derefter på [OK].

7. Klik på [Næste >].

8. Klik på [Udfør].

Hvis printerdriveren allerede er blevet installeret, og plug and play er aktiveret, vises ikonet for den printer, der er tilsluttet til "USB001"-porten, i vinduet [Printere].