Windows Me - USB

Vigtigt

Hvis printerdriveren allerede er installeret, og plugimageandimageplay er aktiveret, vises ikonet for den printer, der er tilsluttet til USB-porten, i vinduet [Printere].

1. Download USB Printing Support fra producentens webside.

Foretag en søgning for at finde modelnavnet, og download derefter USB Printing Support fra producentens webside.

Gem filen et sted, hvor du nemt kan finde den.

2. Download printerdriveren fra producentens webside, og udpak den.

Udpak printerdriveren til en placering, hvor du nemt kan finde den.

3. Tilslut maskinen til computeren med et USB-kabel.

Sørg for, at USB-kablet sidder ordentligt fast.

Hvis USB Printing Support allerede er installeret på computeren, skal du fortsætte til trin 9.

4. I dialogboksen [Guiden Ny hardware fundet] skal du klikke på [Installere fra en liste eller en bestemt placering (avanceret)], og derefter klikke på [Næste >].

5. Markér afkrydsningsfeltet [Angiv en placering:], og klik derefter på [Gennemse...].

Dialogboksen [Angiv en mappe] vises.

6. Angiv placeringen for USB Printing Support, og klik derefter på [Næste >].

7. Kontrollér placeringen, og klik derefter på [Næste >].

USB Printing Support bliver installeret.

8. Klik på [Udfør].

Hvis printerdriveren allerede er blevet installeret, og plug and play er aktiveret, bliver ikonet for den printer, der er tilsluttet til "USB001"-porten, tilføjet til vinduet [Printere].

9. Installér printerdriveren Klik på [Installere fra en liste eller en bestemt placering (avanceret)], og klik derefter på [Næste >].

10. Markér afkrydsningsfeltet [Angiv en placering:], og klik derefter på [Gennemse...].

Dialogboksen [Angiv en mappe] vises.

11. Angiv placeringen for kildefilerne til printerdriveren, og klik derefter på [Næste >].

12. Kontrollér placeringen, og klik derefter på [Næste >].

Guiden Tilføj printer starter.

13. Klik på [Udfør].

Installationen er udført. Hvis installationen bliver gennemført, vises ikonet for den printer, der er tilsluttet til "USB001"-porten, i vinduet [Printere].