Brug af WSD-port

Dette afsnit forklarer installation ved brug af WSD-porten.

1. Luk alle åbne programmer.

2. Klik på [Netværk] i menuen [Start].

Vinduet [Netværk] vises, og enhedssøgningen begynder automatisk.

3. imageHøjreklik på ikonet for maskinen, og klik derefter på [Installer].

Hvis dialogboksen [Brugerkontokontrol] vises, skal du klikke på [Fortsæt].

Dialogboksen [Ny hardware fundet] vises.

4. Klik på [Find og installer driversoftware (anbefales)].

Hvis dialogboksen [Brugerkontokontrol] vises, skal du klikke på [Fortsæt].

5. Klik på [Søg ikke online].

6. Klik på [Gennemse computeren for driversoftware (avanceret)].

7. Indsæt den medfølgende cd-rom i computerens cd-rom-drev.

Hvis dialogboksen [Automatisk afspilning] vises, skal du klikke på knappen [Luk] og derefter fortsætte til trin 8.

8. Klik på [Gennemse...], og angiv derefter en placering for printerdriveren.

Hvis cd-rom-drevbogstavet er D, findes printerdriverens kildefiler i "D:\DRIVERS\RPCS\XP_VISTA\(sprog)\DISK1".

9. Klik på [Næste].

Hvis meddelelsen [Windows kunne ikke godkende udgiveren af denne driversoftware] vises, skal du klikke på [Installer denne driversoftware alligevel].

10. Klik på [Luk].

Hvis installationen bliver gennemført, bliver ikonet for den printer, der er tilsluttet til "WSD"-porten, tilføjet til vinduet [Printere].