Lyninstallation

Brugere af Windows 2000 / XP / Vista og Windows Server 2003 / 2003 R2 kan let installere denne software ved hjælp af den medfølgende cd-rom.

Ved brug af Lyninstallation bliver PCL-printerdriveren og/eller RPCS-printerdriveren, DeskTopBinder image SmartDeviceMonitor for Client, installeret under netværksmiljøet, og TCP/IP-porten bliver indstillet.

Vigtigt

1. Luk alle åbne programmer.

2. Sæt cd'en i cd-rom-drevet.

Installationsprogrammet starter.

3. Vælg et brugerfladesprog, og klik derefter på [OK].

Standardindstillingen er English.

4. Klik på [Lyninstallation].

Softwarelicensaftalen vises i dialogboksen [Licensaftale].

5. Når du har læst aftalen, skal du klikke på [Jeg accepterer aftalen.], og klik derefter på [Næste >].

6. Vælg den maskinmodel, som du vil bruge, i dialogboksen [Vælg printer].

Hvis du vil oprette netværkstilslutning via TCP/IP, skal du vælge den maskine, hvis IP-adresse vises i [Tilslut til].

Hvis du vil oprette parallel tilslutning, skal du vælge den maskine, hvis printerport vises i [Tilslut til].

7. Klik på [Installer].

Nu starter installationen af printerdriveren.

8. Klik på [Udfør].

Der vises en meddelelse om, at du skal genstarte computeren. Genstart computeren for at afslutte installationen.

9. Klik på [Afslut] i den første dialogboks i installationsprogrammet, og tag derefter cd-rom'en ud.