wiconfig

Brug kommandoen "wiconfig", hvis du vil vælge indstillinger til IEEE 802.11.

Se indstillingerne

msh> wiconfig

Vis IEEE 802.11-indstillingerne

msh> wiconfig cardinfo

• Hvis IEEE 802.11 ikke fungerer korrekt, vises de tilhørende oplysninger ikke.

Konfiguration

msh> wiconfig “parameter

Parameter

Konfigureret værdi

tilstand {ap|802.11adhoc}

Du kan indstille infrastrukturtilstanden (ap), 802.11 Ad hoc-tilstand (802.11adhoc).

Standarden er infrastrukturtilstanden.

ssid “Id-værdi

Du kan angive en SSID i infrastrukturtilstand. De tegn, du kan angive i SSID-strengen, er ASCII 0x20-0x7e (32 bytes). Hvis du ikke angiver en tegnstreng, optager maskinen forbindelse til det nærmeste adgangspunkt.

Standarden SSID er tom.

kanalfrekvens "kanalnr.

I 802.11 ad hoc-tilastand kan du vælge en kanal mellem 1 og 14 eller 36, 40, 44 eller 48.

Sørg for at indstille den samme kanal til alle porte, der vil sende og modtage data.

Standarden er "11".

nøgle "nøgleværdi" val [1|2|3|4]

Du kan angive WEP-nøglen ved at indtaste hexadecimaler.

Med en 64-bit WEP kan du bruge 10-cifrede hexadecimaler. Med en 128-bit WEP kan du bruge 26-cifrede hexadecimaler.

Der kan registreres op til fire WEP-nøgler. Angiv det antal, der skal registreres med "val".

Når der angives en WEP på nøglebasis, overskrives den WEP, der er angivet med en nøglesætning.

Hvis du vil bruge denne funktion, skal du angive det samme nøglenummer og den samme WEP-nøgle til alle porte, der sender data til hinanden. Sæt "0x" foran WEP-nøglen.

Du kan udelade numrene med "val". Nøglenummeret er indstillet til 1, når du foretager disse udeladelser. Standarden er tom.

nøglefrase "phrase" val [1|2|3|4]

Du kan angive WEP-nøglen ved at indtaste ASCII-tegn.

Med en 64-bit WEP kan du bruge 5-cifrede hexadecimaler. Med en 128-bit WEP kan du bruge 13-cifrede hexadecimaler.

Der kan registreres op til fire WEP-nøgler. Angiv det antal, der skal registreres med "val".

Når der angives en WEP med en nøglesætning, overskrives den WEP, der er angivet med en nøgle.

Hvis du vil bruge denne funktion, skal du angive det samme nøglenummer og den samme WEP-nøgle til alle porte, der sender data til hinanden.

Du kan udelade numrene med "val". Nøglenummeret er indstillet til 1, når du foretager disse udeladelser. Standarden er tom.

encval [1|2|3|4]

Du kan angive, hvilken af de fire WEP-nøgler der skal bruges til pakkekodning. "1" er indstillet, hvis der ikke er angivet et tal.

wepauth {open|shared}

Du kan indstille en godkendelsestilstand, når du bruger WEP. Den angivne værdi og godkendte tilstand er som følger:

open: Åben systemautoriseret (standard)

shared: Delt nøgleautoriseret hastighed

sikkerhed {none|wep|wpa}

Du kan angive sikkerhedstilstanden.

none: ingen kryptering (standard)

wep: WEP-kryptering

wpa: WPA-kryptering

wpaenc {tkip|ccmp}

Du kan angive en WPA-krypteringsnøgle, når du bruger WPA-kryptering.

tkip: TKIP

ccmp: CCMP (AES) (standard)

wpaauth {wpapsk|wpa|wpa2psk|wpa2}

Du kan angive WPA-godkendelsestilstand, når du bruger WPA-kryptering.

wpapsk: WPA-PSK-godkendelse (standard)

wpa: WPA-godkendelse

wpa2psk: WPA2-PSK-godkendelse

wpa2: WPA2-godkendelse

psk "tegnstreng"

Du kan angive den forud delte nøgle.

Du kan bruge tegnene: ASCII 0x20-0x7e (8 til 63 byte).

Standarden er tom.

eap {tls|ttls|leap|peap} {chap|mschap|mschapv2|pap|md5|tls}

Du kan angive EAP-godkendelsestypen.

tls: EAP-TLS (standard)

ttls: EAP-TTLS

leap: LEAP

peap: PEAP

chap, mschap, mschapv2, pap, md5 eller tls er indstillinger for fase 2-metoden og skal angives, når EAP-TTLS eller PEAP bruges.

Foretag ikke disse indstillinger, når du bruger andre EAP-godkendelsestyper.

Hvis du vælger EAP-TTLS, kan du vælge chap, mschap, mschapv2, pap eller md5.

Hvis du vælger PEAP, kan du vælge mschapv2 eller tls.

brugernavn "tegnstreng"

Du kan angive login-brugernavnet for Radius-serveren.

Du kan bruge tegnene: ASCII 0x20-0x7e (31 byte).

Standarden er tom.

brugernavn2 "tegnstreng"

Du kan angive fase 2-brugernavnet til EAP-TTLS/PEAP fase 2-godkendelse.

Du kan bruge tegnene: ASCII 0x20-0x7e (31 byte).

Standarden er tom.

domæne "tegnstreng"

Du kan angive login-domænenavnet for Radius-serveren.

De tegn, du kan bruge, er: ASCII 0x20-0x7e (31 byte), men ikke "@" eller "\".

Standarden er tom.

password "tegnstreng"

Du kan angive login for Radius-serveren.

Du kan bruge tegnene: ASCII 0x20-0x7e (128 byte). Standarden er tom.

srvcert {on|off}

Du kan indstille servercertifikatet. Standard er "off".

imca {on|off}

Du kan aktivere eller deaktivere certifikatet, når det mellemliggende certificeringscenter er til stede. Standard er "off".

srvid "tegnstreng"

Du kan indstille server-id'et og underdomænet for certifikatserveren.

Du kan bruge tegnene: ASCII 0x20-0x7e (128 byte). Standarden er tom.

connectinfo

Indhenter oplysninger om forbindelse.

claer {a each command|all}

Nulstiller den valgte indstilling til standardværdien.

Hvis du angiver "all", gendannes alle indstillinger med deres standardværdier.

miccheck {on|off}

Denne MIC-kontrolfunktion kan aktiveres eller deaktiveres.

Standardindstillingen er "On" (aktiveret).

Hvis du angiver "Off", kan du ikke udføre MIC-kontroller. Vi anbefaler, at du angiver "On" for MIC-kontrolfunktionen, når du bruger denne maskine.