wins

Brug kommandoen "wins" til at konfigurere WINS-serverindstillingerne.

Visning af indstillinger

msh> wins

• Hvis den IPv4-adresse, der modtages fra DHCP, er forskellig fra WINS IPv4-adressen, er DHCP-adressen den gyldige adresse.

Konfiguration

msh> wins “interface_name” {on|off}

• {on} betyder "aktiv" og {off} betyder "inaktiv".

• Sørg for at angive interfacet.

• wlan kan kun angives, hvis IEEE 802.11-interfacet er installeret.

Interfacenavn

Konfigureret interface

ether

Ethernet-interface

wlan

IEEE 802.11-interface

Konfiguration af adresse

Brug følgende kommando, hvis du vil konfigurere en IP-adresse til en WINS-server:

wins “interface_name” {primary|secondary} “IP address

• Brug kommandoen "primary", hvis du vil konfigurere en primær IP-adresse til en WINS-server.

• Brug kommandoen "secondary", hvis du vil konfigurere en sekundær IP-adresse til en WINS-server.

• Du må ikke bruge "255.255.255.255" som IP-adresse.

Valg af område-id til NBT (NetBIOS over TCP/IP)

Du kan angive område-id til NBT.

msh> wins “interface_name” scope “scope ID

• Du kan indtaste et område-id på højst 31 alfanumeriske tegn.

• Sørg for at angive interfacet.

• wlan kan kun angives, hvis IEEE 802.11-interfacet er installeret.

Interfacenavn

Konfigureret interface

ether

Ethernet-interface

wlan

IEEE 802.11-interface