web

Brug kommandoen "web" for at vise og konfigurere parametre på Web Image Monitor.

Vis indstillinger

msh> web

Konfiguration af URL

Du kan angive URL-links ved at klikke på [URL] på Web Image Monitor.

msh> web “ID” url http:// “The URL or IP address you want to register”/

Angiv "1" eller "2" for id som det nummer, der svarer til URL-adressen. Der kan registreres og angives op til to URL-adresser.

Nulstilling af URL-adresser, der er registreret som linkdestinationer

msh> web “ID” clear url

Angiv "1" eller "2" for id som det nummer, der svarer til URL-adressen.

Konfiguration af linknavn

Du kan indtaste det navn for URL-adressen, der vises på Web Image Monitor.

msh> web “ID” name “Name you want to display

Angiv "1" eller "2" for id som det nummer, der svarer til linknavnet.

Nulstilling af URL-navne, der er registreret som linkdestinationer

msh> web “ID” clear name

Angiv "1" eller "2" for id som det nummer, der svarer til linknavnet.

Konfiguration af Hjælp-URL

Du kan angive URL-links ved at klikke på "?" på Web Image Monitor.

msh> web help http://“Help URL or IP address”/help/

Nulstilling af hjælpe-URL

msh> web clear help