Indstilling af tilgængelige funktioner for Nye brugere

Følg fremgangsmåden nedenfor for at tilføje nye brugere og angive de funktioner, de skal kunne få adgang til.

1. Start SmartDeviceMonitor for Admin User Management Tool.

2. Klik på fanen [Adgangskontrolliste] under User Management Tool.

Billede af programskærmen

3. Klik på [Tilføj ny bruger] i menuen [Rediger].

Billede af programskærmen

4. Indtast brugerkoden og brugernavnet.

5. Markér afkrydsningsfelterne ud for de funktioner, som den nye bruger skal kunne få adgang til.

Hvis en funktion ikke har et afkrydsningsfelt, betyder det, at man ikke kan begrænse adgangen til den pågældende funktion.

6. Klik på [OK].

Brugeren tilføjes, og [Ny] vises under [Status].

7. Klik på [Anvend indstillinger] i menuen [Redigér].

Indstillingerne anvendes.

8. Klik på [Afslut] i menuen [Filer] for at afslutte User Management Tool.