Nulstilling af antallet af udskrevne sider til 0.

Følg fremgangsmåden nedenfor for at nulstille antallet af udskrevne sider for hver bruger til 0.

1. Start SmartDeviceMonitor for Admin User Management Tool.

2. Klik på fanen [Brugersidetæller] under User Management Tool.

3. Vælg den bruger, hvis oplysninger du vil nulstille.

4. Klik på [Nulstil brugertællere] i menuen [Redigér].

Billede af programskærmen

5. Marker afkrydsningsfeltet for de elementer, du vil nulstille, og klik derefter på [OK].

Der vises en bekræftelsesmeddelelse.

6. Klik på [OK].

Optællingen for den valgte papirtype bliver 0 og [Ændret] vises under [Status].

7. Klik på [Anvend indstillinger] i menuen [Redigér].

Billede af programskærmen

Ændringerne gælder for oplysningerne på fanen Brugersidetæller.

8. Klik på [Afslut] i menuen [Filer] for at afslutte User Management Tool.