Eksport af oplysningerne om, hvor mange sider der er udskrevet

Følg fremgangsmåden nedenfor for at eksportere oplysningerne om, hvor mange sider der er udskrevet for hver bruger, som en .csv-fil.

1. Start SmartDeviceMonitor for Admin User Management Tool.

2. Klik på fanen [Brugersidetæller] under User Management Tool.

3. Klik på [Eksportér brugerstatistik] i menuen [Filer].

Billede af programskærmen

4. Angiv filnavnet, samt hvor filen er gemt, og klik derefter på [Gem].

5. Klik på [Afslut] i menuen [Filer] for at afslutte User Management Tool.