Visning af hjælpen til Web Image Monitor

Når Hjælp bruges for første gang, vil du ved at klikke på ikonet med "?" (IkonillustrationIkonillustration) se følgende skærmbillede, hvor du kan få vist Hjælp på to forskellige måder, som vist herunder:

Visning af Hjælp på vores websted

Overførsel af Hjælp til din computer

Overførsel og kontrol af Hjælp

Du kan hente Hjælp til computeren. Som URL-adresse til Hjælp kan du angive stien til den lokale fil, så du får vist Hjælp uden først at oprette forbindelse til internettet.

Bemærk

• Hvis du klikker på "?" (Ikonillustration) i overskriftsområdet, vises indholdet af Hjælp.

• Hvis du klikker på "?" (Ikonillustration), vises Hjælp-ikonet i visningsområdet, Hjælp til indstillingsemner i visningsområdet.

Relaterede emner

Overførsel af Hjælp
Sammenkædning af URL-adressen til den overførte Hjælp