Funktionsliste

Dette afsnit forklarer forskellige punkter, der kan angives i menuen Faxfunktioner.

Tryk på tasten [Brugerfunktioner/Tæller] for at åbne menuen Faxfunktioner. Se Vejledning om generelle indstillinger for at få yderligere oplysninger om disse indstillinger.

Generelle indstillinger

Funktionsnavn

Beskrivelse

Genvejstast

Hyppigt anvendte funktioner, der er programmeret i genvejstaster, vises i menuen umiddelbart efter, at maskinen er blevet tændt.

Skift af titel

Bruges til at vælge den titel, der skal vises på destinationslisten.

Søgedestination

Vælg en destinationsliste, der skal bruges i "Søgedestination".

Tæller for kommunikerede sider

Kontrollerer transmission, modtagelse og totaler på displayet.

Justering af lydstyrke

Bruges til at justere lydstyrken i forbindelse med opkald med rør på og omgående transmission.

Boksindstilling

Følgende funktioner bruges til levering og overførsel af dokumenter: Personlig boks, Informationsboks og Overførselsboks.

Boksindstilling: Udskriv liste

Du kan udskrive en liste over de aktuelt registrerede personlige bokse, informationsbokse og overførselsbokse.

Udløsningstid for Opkald med rør på

Brug denne funktion til at angive det tidspunkt, hvor Opkald med rør på skal annulleres efter transmission med brug af Opkald med rør på.

Scanneindstillinger

Funktionsnavn

Beskrivelse

Programmér / Skift / Slet scannestørrelse

Du kan programmere, ændre eller annullere ofte anvendte scanningsformater.

Afsendelsesindstillinger

Funktionsnavn

Beskrivelse

Maks. e-mail-størrelse

Når den anden part har en begrænsning for størrelsen af de e-mails, der kan modtages, eller afsendelse af store e-mails giver problemer, kan du foretage indstillinger for at begrænse størrelsen af afsendte e-mails.

Program. / skift / slet standardbesked

Bruges til at programmere standardmeddelelser, der skal udskrives øverst på originalens første side hos modtageren.

Transm.indstilling for backupfil

Bruges til at angive, om du vil sende til den backup af en fil, der er sendt med hukommelsestransmission, til en valgt mappe.

Modtagelsesindstillinger

Funktionsnavn

Beskrivelse

Skift modtagetilstand

Angiv metode til modtagelse af faxdokumenter.

Progr. speciel afsender

Ved at forprogrammere visse modtagere som specielle afsendere kan du indstille maskinen, så de specielle afsendere behandles anderledes.

Progr. speciel afsender: Udskriv liste

Bruges til at udskrive listen over specielle afsendere.

Videresendelse

Angiv, om modtagne faxdokumenter skal videresendes til en programmeret modtager.

Indstilling for modtagelsesfil

Vælg, om modtagne dokumenter skal gemmes på harddisken og udskrives senere, eller om de skal udskrives med det samme uden at blive gemt.

Brugerindstilling for gemt modt.fil

Administratoren kan angives for håndtering af dokumenter, der er gemt på maskinen, efter modtagelse af faxdokumenter.

Leveringsindstillinger for SMTP-modt.fil

Denne funktion er tilgængelig på systemer, der tillader routing af e-mail-meddelelser, der modtages via SMTP.

2-sidet udskrivning

Angiv, om modtagne faxdokumenter skal udskrives på begge sider af papiret.

Modtagelsesfilmarkering

Angiv, om der skal gemmes et ternet mærke på harddisken til udskrivning på første side af modtagne faxdokumenter.

Centermærke

Angiv, om der skal udskrives et centermærke halvvejs nede på venstre side og midt for foroven på hver modtaget side.

Udskriv modtagetidspunkt

Angiv, om dato, tidspunkt og filnummer for modtagelse skal udskrives nederst på modtagne faxdokumenter.

Antal udskr. af modt.fil

Angiv det antal kopier, der skal udskrives for hvert modtaget faxdokument.

Papirkassette

Brug denne funktion til at udskrive faxdokumenter, der er modtaget fra programmerede afsendere, og faxdokumenter fra andre afsendere med brug af forskellige papirkassetter.

Angiv kassette til linjer

Angiv en papirkassette til hver linje (telefon, Internetfax, IP-fax).

Resultatrapport for mappeoverførsel

Du kan indstille, om resultatrapporten for mappeoverførsel skal sendes til den angivne e-mail-adresse, når der er programmeret mapper som videresendingsdestinationer, hvor dokumenter sendes til fra alle afsendere eller specielle afsendere.

Hukommelseslåsmodtagelse

Hvis Hukommelseslåsmodtagelse er slået til, gemmes alle modtagne dokumenter i hukommelsen i stedet for at blive udskrevet automatisk. Indtast hukommelseslås-ID'et for at udskrive dokumentet.

Startindstillinger

Funktionsnavn

Beskrivelse

Parameterindstilling

Med brugerparametrene kan du tilpasse de forskellige indstillinger til netop dine behov.

Parameterindstilling: Udskriv liste

Udskriver denne liste for at vise de aktuelle brugerparameterindstillinger.

Programmér kode for Lukket netværk

Registrer et ID til kommunikation i Lukket netværk.

Programmér hukommelseslås-ID

Programmer det hukommelseslås-ID, der skal indtastes, før der kan udskrives dokumenter, når funktionen Hukommelseslåsmodtagelse er aktiveret.

Internetfax-indstilling

Du kan vælge, om du vil have vist ikonet Internetfax.

Vælg drejeskive- / trykknaptelefon

Brug denne funktion til at vælge en linjetype, når maskinen er tilsluttet en analog G3-linje.

Programmér faxinformation

Programmér de oplysninger, der skal vises på displayet på den anden maskine og udskrives som en rapport.

Aktivér H.323

Angiv, om H.323 skal bruges til IP-faxtransmission.

Aktivér SIP

Angiv, om SIP skal bruges til IP-faxtransmission.

H.323-indstillinger

Angiv gatekeeperens IPv4-adresse eller værtsnavn og aliastelefonnummer.

SIP-indstillinger

Angiv SIP-serverens IP-adresse eller værtsnavn og SIP-brugernavn.

Programmér / Skift / Slet gateway

Registrer, udskift eller slet den gateway, der bruges til transmission til IP-fax.

Menubeskyttelse

Med menubeskyttelse kan du undgå, at autoriserede brugere ændrer brugerfunktionerne.

E-mail-indstilling

Angiv, om "E-mail" skal bruges i faxfunktionerne.

Mappeindstilling

Angiv, om "Mappe" skal bruges i faxfunktionerne.