Levering af filer modtaget med fax

Dokumenter, der modtages af maskinen, kan ses på eller hentes til en computer ved hjælp af netværksleveringsserverens ScanRouter-leveringssoftware.

Dette er en praktisk funktion, der giver dig mulighed for at få vist og gemme dokumenter på din computer uden at skulle udskrive dem.

Vigtigt

Når du bruger leveringsserveren, fjerner du behovet for at skulle hente og levere dokumenter.

Funktioner

Leveringsserveren giver mulighed for følgende:

• Du kan bruge leveringsserveren til at knytte indgående dokumenter (SUB-kode, Eget navn og Eget faxnummer) til modtagere, så dokumenter leveres til de modtagere, de er rettet til.

• Du kan vælge leveringsmetode for indgående dokumenter: "Gem i indbakke i leveringsserveren", "Send som en vedhæftet fil i e-mail" eller "Gem i angivet mappe på computeren". Modtagne dokumenter uden SUB-kode, Eget navn eller Eget faxnummer gemmes i indbakken i leveringsserveren. Du kan også angive en indstilling, så de modtagne dokumenter gemmes i den angivne leveringsservers indbakke i overensstemmelse med den linje, der bruges til modtagelse.

• Du kan kontrollere eller overføre modtagne dokumenter, der er gemt i leveringsserverens indbakke, med DeskTopBinder.