Sådan tilføjes en ny modtager

Brug Web Image Monitor til at tilføje en ny destination i adressebogen.

1. Start en webbrowser.

2. Indtast "http://(IPv4-adresse, IPv6-adresse eller værtsnavn for maskinen)/" i adressefeltet.

Den øverste side i Web Image Monitor vises.

3. Klik på [Login], og indtast derefter administratorens navn og password.

4. Klik på [Adressebog] i venstre rude.

Adressebogen vises.

5. Klik på [Tilføj bruger].

Siden [Tilføj bruger] vises.

6. Indtast registreringsnummer, navn og e-mail-adresse, og indstil derefter de ønskede egenskaber.

Dataformatet for internetfax kan indstilles efter indtastning af e-mail-adressen.

7. Klik på [Avanceret modtagelse] under [Dataformat for internetfax], og indstil egenskaberne i overensstemmelse med modtagerens egenskaber.

Du kan ikke indstille maskinens egenskaber, hvis du ændrer funktionen til "Simpel modtagelse".

8. Klik på [OK] øverst eller nederst til venstre på skærmen.

Klik på [Annullér] øverst eller nederst til venstre på skærmen for at annullere indstillingen.

Adressebogen vises.

9. Luk webbrowseren.