Udskrivning af faxoplysninger vha. en webbrowser

Udskriv modtagne dokumenter, der er gemt på maskinen.

1. Start en webbrowser.

2. Indtast "http://(IPv4-adresse, IPv6-adresse eller værtsnavn for maskinen)/" i adressefeltet.

Den øverste side i Web Image Monitor vises.

3. Klik på [Fil modtaget pr. fax] i venstre rude.

Listen over modtagne faxdokumenter vises.

4. Marker afkrydsningsfeltet for det faxdokument, der skal udskrives.

Når en liste over faxdokumenter er åben, kan du vælge miniaturedisplay, ikondisplay eller detaljedisplay. Klik på Illustration af webbrowserens skærm, Illustration af webbrowserens skærm eller Illustration af webbrowserens skærm.

5. Klik på [Udskriv].

6. Klik på [Udskriv].

Hvis du vil annullere udskrivningen, skal du trykke på [Annullér], før du klikker på [Udskriv].

7. Klik på [OK].

Nu vises displayet fra punkt 5 igen.

8. Luk webbrowseren.