Visning af modtagne faxdokumenter vha. en webbrowser

Kontrollér indholdet af de modtagne dokumenter, der er gemt på maskinen.

1. Start en webbrowser.

2. Indtast "http://(IPv4-adresse, IPv6-adresse eller værtsnavn for maskinen)/" i adressefeltet.

Den øverste side i Web Image Monitor vises.

3. Klik på [Fil modtaget pr. fax] i venstre rude.

4. Hvis du har programmeret en brugerkode for den lagrede modtagelsesfil, skal du indtaste koden og derefter trykke på [OK].

Der vises en liste over modtagne faxdokumenter.

Hvis den programmerede brugerkode blev slettet ved hjælp af funktionen Adressebogsstyring under Systemindstillinger, vises en meddelelse, der angiver, at brugerkoden er indtastet forkert. Hvis det er tilfældet, skal brugerkoden omprogrammeres.

5. Klik på Illustration af webbrowserens skærm i det ønskede faxdokument.

Når en liste over faxdokumenter er åben, kan du vælge miniaturedisplay, ikondisplay eller detaljedisplay. Klik på Illustration af webbrowserens skærm, Illustration af webbrowserens skærm eller Illustration af webbrowserens skærm.

6. Få vist indholdet af faxdokumentet.

7. Klik på [PDF] eller [Flersidet TIFF] for at overføre modtagne faxdokumenter, og klik derefter på [Download].

Der vises et bekræftelsesvindue om overførslen.

Når du vælger [PDF], skal du angive de nødvendige "Sikkerhedsindstillinger for PDF-fil", før du klikker på [Download]. Acrobat Reader starter, og det valgte dokument vises.

8. Luk webbrowseren.