Udskrivning af sendt format

Hvis du aktiverer denne funktion, udskrives modtagne dokumenter på det ark, der har den højeste prioritet.

Denne funktion aktiveres i brugerparametrene (switch 05, bit 5) i menuen Faxfunktioner. Se Vejledning om generelle indstillinger.

Hvis papirkassetten ikke indeholder papir i et egnet format, så du kan udskrive det modtagne dokument, vises en meddelelse, der beder dig ilægge papir i den korrekte størrelse. Ilæg papir, og tryk på [Afslut] for at udskrive dokumentet.