Indstilling af prioritetskassetter

Når der er lagt samme papirformat i flere kassetter, kan du få maskinen til at bruge én kassette til en bestemt funktion og en anden kassette til en anden.

Du kan f.eks. lægge A4-papir i kassette 1, som skal bruges til kopiering, og gult A4-papir i kassette 2, som skal bruges til udskrivning af modtagne faxmeddelelser. På denne måde kan du let se, hvad de udskrevne sider vedrører. Du kan foretage denne indstilling i "Papirkassetteprioritet: Fax" i "Systemindstillinger". Se Vejledning om generelle indstillinger.