Modtagelse af dokumenter i henhold til de parameterspecifikke indstillinger

Når faxdokumenter ikke kan udskrives som normalt, kan de modtages ved hjælp af Alternativ modtagelse, hvis de opfylder de betingelser, der er angivet i brugerparametrene. Dette afsnit beskriver betingelserne for, at dette kan ske.

Hvis en af nedenstående situationer opstår, modtager maskinen kun de faxdokumenter, som opfylder betingelserne, der er angivet i brugerparametrene.

Problemer

Årsager

Løsninger

lyser.

Der er opstået papirstop.

Fjern det fastklemte papir.

Se "Fjernelse af papir" under Fejlfinding for at få yderligere oplysninger om fjernelse af papiret.

lyser.

Alle kassetterne er tomme.

Læg papir i.

Se "Tilføjelse af papir, toner og hæfteklammer" under Fejlfinding for at få yderligere oplysninger om ilægning af papir.

lyser.

Der er ikke mere toner.

Udskift tonerpatronen.

Se "Tilføjelse af papir, toner og hæfteklammer" under Fejlfinding for at få yderligere oplysninger om udskiftning af tonerkassette.

Meddelelsen "Kassetten er i uorden." vises.

Kassetterne fungerer ikke.

Kontakt en servicerepræsentant.

Du kan angive følgende betingelser for Alternativ modtagelse med brugerparametrene (switch 05, bit 2, 1) i menuen Faxfunktioner: