Alternativ modtagelse

Alternativ modtagelse bruges, når maskinen ikke kan udskrive faxdokumenter.

I Alternativ modtagelse gemmes et modtaget faxdokument i hukommelsen i stedet for at blive udskrevet. Faxdokumenter, der blev modtaget ved hjælp af Alternativ modtagelse, udskrives automatisk, når det problem, der aktiverede Alternativ modtagelse, er blevet udbedret.

Alternativ modtagelse kan bruges til alle faxdokumenter, der modtages, eller til de dokumenter, der opfylder en betingelse, der er angivet i brugerparametrene i menuen Faxfunktioner, afhængigt af årsagen til, at maskinen ikke kan udskrive.

Indikatoren Modtag fil lyser, så du kan se, at der er modtaget et eller flere faxdokumenter med Alternativ modtagelse.

Illustration af indikatoren Modtag fil

Vigtigt

Bemærk

Relaterede emner

Ubetinget modtagelse af dokumenter
Modtagelse af dokumenter i henhold til de parameterspecifikke indstillinger