Afsendelse på et bestemt tidspunkt (Send senere)

Med denne funktion kan du udsætte transmissionen af faxdokumentet til et angivet senere tidspunkt.

Det giver dig mulighed for at drage fordel af lavere takster i perioder med lav belastning uden at skulle være ved maskinen.

Vigtigt

1. Placér originalen, og vælg derefter de ønskede scanningsindstillinger.

2. Tryk på [Afs.funktion].

Illustration af kontrolpanelet

3. Tryk på [Send senere].

Illustration af kontrolpanelet

4. Indtast klokkeslættet (24-timers format) ved hjælp af taltasterne, og tryk derefter på [OK].

Illustration af kontrolpanelet

Når du indtaster tal, der er mindre end 10, skal du tilføje et nul foran.

Hvis du taster forkert, skal du trykke på [Slet], før du trykker på [OK], og derefter prøve igen.

Tryk på [Annullér] for at annullere Send senere. Skærmen vender tilbage til trin 3.

Den angivne tid vises oven over det fremhævede [Send senere].

5. Tryk på [OK].

Standbydisplayet vises.

Tryk på [Afs.funktion] for at kontrollere indstillingerne.

6. Angiv en destination, og tryk derefter på tasten [Start].