Sådan ændres en faxdestination

Dette afsnit forklarer, hvordan du ændrer navne og faxnumre i adressebogen.

1. Tryk på tasten [Brugerfunktioner/Tæller].

Illustration af tasten Brugerfunktioner/Tæller

2. Tryk på [Systemindstillinger].

Illustration af kontrolpanelet

3. Tryk på [Adm.værktøjer].

4. Tryk på [Adressebogsstyring].

5. Kontrollér, at du har valgt [Program / skift].

6. Vælg det navn, hvis faxdestination du vil ændre.

Tryk på navnetasten, eller indtast registreringsnummeret med taltasterne.

7. Skift navnet eller tastvisningen ved at trykke på [Skift] under "Navn" eller "Tastvisning".

Illustration af kontrolpanelet

8. Indtast navnet eller tastvisningen, og tryk derefter på [OK].

9. Skift titlen ved at trykke på tasten for den klassifikation, du vil bruge, i "Vælg titel".

10. Tryk på [Faxdest.].

Illustration af kontrolpanelet

11. Tryk på [Skift] under "Faxdest.".

Illustration af kontrolpanelet

12. Indtast det nye faxnummer med taltasterne, og tryk derefter på [OK].

13. Skift indstillingerne for "Vælg linje", "Ava. funktioner", "Faxhoved" og "Labelindsætning" efter behov.

14. Tryk på [OK].

15. Tryk på [Afslut].

16. Tryk på tasten [Brugerfunktioner/Tæller].