Programmering af destinationer i adressebogen

Dette afsnit forklarer, hvordan du registrerer faxnumre i adressebogen.

Du kan registrere faxnumre, Internet-fax-destinationer, e-mail-destinationer, IP-fax-destinationer og mappedestinationer i Adressebogen. Oplysninger om registrering af Internet-fax-destinationer, e-mail-destinationer, IP-fax-destinationer og mappedestinationer finder du i "Sådan registreres adresser og brugere for fax-/scannerfunktioner" i Vejledning om generelle indstillinger.

Relaterede emner

Sådan registreres en faxdestination
Sådan ændres en faxdestination
Sådan slettes en faxdestination
Registrering af indtastede destinationer i adressebogen