Angivelse af gruppedestinationer

Hvis du programmerer flere destinationer i en gruppe, kan du sende dokumenter til alle destinationer i den gruppe ved hjælp af ganske få tasteanslag.

Destinationer, der er programmeret i en gruppe, er angivet af et gruppeikon Illustration af betjeningspanelet.

Vigtigt

1. Tryk på fanen for transmissionstypen for at skifte transmissionstypen til fax/IP-fax, Internet-fax, e-mail eller mappe.

2. Tryk på den destinationstast, der er programmeret med den ønskede gruppe.

Illustration af kontrolpanelet

Destinationen indstilles, og destinationstasten fremhæves.

Gentag trin 2 for at vælge flere grupper.

3. Tryk på tasten [Start].