Omgåelse af SMTP-serveren

Du kan sende e-mail-dokumenter direkte til destinationerne uden at gå gennem SMTP-serveren.

Normalt sendes e-mails via SMTP-serveren. Med denne funktion aflæses domænedelen af destinationens e-mail-adresse imidlertid som SMTP-serverens adresse, og transmissionen går uden om SMTP-serveren. Eftersom dette reducerer belastningen på serveren, kan du sende e-mails uden at skulle tage hensyn til overførselstiden fra server til destination.

Vigtigt

Der er to måder, du kan angive en destination på:

Ved at angive den anden parts værtsnavn

Angiv en destinations e-mail-adresse ved at tilføje den anden parts værtsnavn til domænedelen af e-mail-adressen. Angiv adressen efter @ på følgende måde: "værtsnavn", ". (dot)" og "domænenavn".

xxxx@værtsnavn hos den anden part.domænenavn

Hvis den anden parts e-mail-adresse f.eks. er "abc@defcompany.com", og værtsnavnet er "HOST":

abc@HOST.defcompany.com

Ved at angive den anden parts IP-adresse.

Angiv en destinations e-mail-adresse ved at ændre domænedelen af e-mail-adressen til den anden parts IP-adresse.

xxxx@[den anden parts IP-adresse]

Hvis den anden parts e-mail-adresse f.eks. er "abc@defcompany.com", og IP-adressen er "192.168.1.10":

abc@[192.168.1.10]

Brug følgende procedure for at gå uden om SMTP-serveren.

1. Tryk på [SMTP].

Illustration af kontrolpanelet

2. Tryk på [Nej].

Illustration af kontrolpanelet

3. Tryk på [OK].