Afsendelse via en faxlinje

Dette afsnit forklarer, hvordan du indtaster et faxnummer.

Brug de numeriske taster på højre side af kontrolpanelet for at indtaste tal.

1. Kontrollér, at [Fax] er valgt.

2. Indtast faxnummeret med de numeriske taster.

Illustration af kontrolpanelet

Hvis du taster forkert, skal du trykke på tasten [Slet/Stop] og derefter prøve igen.

Når du tilføjer en destination, kan du trykke på transmissionstypefanen for at skifte transmissionstype mellem fax/IP-fax, internetfax, e-mail og mappe.

3. Tryk på tasten [Start].

Maskinen begynder at scanne originalen og gemmer den i hukommelsen. Når scanningen er gennemført, lyser indikatoren Kommunikerer, og transmissionen starter.

Bemærk

Reference

Relaterede emner

Indsættelse af en pause
Indsættelse af en tone
Genindtastning af et faxnummer for at bekræfte destinationen