Scanning af 2-sidede originaler

Brug denne funktion til at sende 2-sidede originaler.

Forsiden og bagsiden af den scannede original udskrives på separate ark i den anden ende. Retningen af hver anden side er muligvis vendt om i den anden ende. Hvis du vil udskrive originalen med samme retning i den anden ende, skal du angive “Originalplacering” og “Sideåbningsretning”.

Illustration af originalplacering og sideåbningsretning

Vigtigt

1. Placér originalen, og vælg derefter de ønskede scanningsindstillinger.

2. Tryk på [Originalfremf.type].

Illustration af kontrolpanelet

3. Angiv originalens retning.

Kontrollér retningen på det placerede dokument, og tryk derefter på [Illustration af betjeningspanel] eller [Illustration af betjeningspanel].

Illustration af kontrolpanelet

Kontrollér, at den angivne originalplacering svarer til retningen for de originaler, der er lagt i ADF'en.

4. Tryk på [2-sidet original].

Illustration af kontrolpanelet

5. Vælg [Top til top] eller [Top til bund].

Illustration af kontrolpanelet

6. Vælg [1. ark] eller [2. ark].

Annullér 2-sidet transmission ved at trykke på [1-sidet original]. Visningen vender tilbage til trin 4.

Vælg [2. ark]>, hvis du vil sende en faxforside som første side.

Illustration af kontrolpanelet

7. Tryk på [OK].

Der står "2-sidet original" over [Originalfremf.type].

8. Angiv en destination, og tryk derefter på tasten [Start].