Afsendelse til e-mail/mappe-destinationer

Denne maskine bruger faxfunktionen til at sende scannede dokumenter til computere via netværket.

Angiv en e-mail-adresse eller stien til destinationsmappen.

Du kan sende det samme dokument til en e-mail-destination, mappedestination, et faxnummer, en IP-faxdestination og internetfaxdestination samtidigt. Hvis du angiver et destinationsfaxnummer (til modtagerens faxmaskine) og en destinationsmappe på computeren samtidigt, kan du få vist det afsendte dokument på computeren.

Når du sender til e-mail/mappedestinationer, kan du vælge PDF eller TIFF som filtype for det dokument, du sender.

Vigtigt

Bemærk

Relaterede emner

Funktioner, der ikke er tilgængelige ved e-mail-transmission
Funktioner, der ikke er tilgængelige ved mappetransmission
Kryptering af e-mail