IP-faxfunktioner

IP-fax-funktionen sender eller modtager dokumenter mellem to faxmaskiner direkte via et TCP/IP-netværk.

Denne funktion har følgende fordele og er egnet til kommunikation inden for samme LAN:

Ved IP-fax anvendes SIP og H.323 som netværksprotokol.

Angiv en IP-adresse eller et host-navn i stedet for et faxnummer, når du sender en fax. Bruges der en gatekeeper, angives et alias-telefonnummer. Angiv adresserne på gatekeeperen eller SIP-serveren (proxyserver, registreringsserver, redirect server), som passer til H.323-indstillinger, SIP-indstillinger eller Program. / Skift / Slet gateway i menuen Faxegenskaber.

Når du bruger en SIP-server, kan du sende ved at angive et SIP-brugernavn.

Du kan også sende til en G3-fax, der er tilsluttet det offentlige telefonnetværk (PSTN), via en gateway (understøtter T.38).

Du kan modtage IP-faxer på samme måde som almindelige faxer. Oplysninger om modtagelse findes under “Typer af modtagelse”.

Illustration af IP-fax

Vigtigt

Bemærk

Reference

Relaterede emner

Terminologi
Om brug af IP-fax
Funktioner, der ikke er tilgængelige ved IP-fax-transmission