Sådan sendes originaler fra glaspladen (Hukommelsestransmission)

Dette afsnit forklarer, hvordan du kan sende originaler med hukommelsestransmission og glaspladen.

1. Sørg for, at [Omg. TX] ikke er fremhævet.

2. Placér den første side af originalen med forsiden nedad på glaspladen.

3. Angiv en destination.

4. Vælg de ønskede scanneindstillinger.

5. Tryk på tasten [Start].

Maskinen begynder at scanne.

6. Placér den næste original på glaspladen inden for 60 sekunder, når du sender flere originaler, og gentag derefter trin 4 og 5.

Gentag dette trin for hver side.

Illustration af kontrolpanelet

7. Tryk på tasten [Sharp].

Maskinen kalder op til destinationen og starter transmissionen.