Toepasselijke functies instellen voor Nieuwe gebruikers

Volg de onderstaande procedure om nieuwe gebruikers toe te voegen en op hen toepasbare functies in te stellen.

1. Start SmartDeviceMonitor for Admin User Management Tool.

2. Klik op het tabblad [Toegangsbeheerlijst] van User Management Tool.

Illustratie applicatiescherm

3. Klik in het menu [Bewerken] op [Nwe gebruiker toevoegen].

Illustratie applicatiescherm

4. Voer de gebruikerscode en gebruikersnaam in.

5. Selecteer het vakje van de functies die op de nieuwe gebruiker van toepassing zijn.

Als er geen selectievakje is, bestaat er geen beperking voor het gebruik van die functie.

6. Klik op [OK].

De gebruiker wordt toegevoegd en bij [Status] wordt [Nieuw] weergegeven.

7. Klik in het menu [Bewerken] op [Instellingen toepassen].

De instellingen worden toegepast.

8. Klik op [Afsluiten] in het menu [Bestand] om User Management Tool af te sluiten.