Het papiertype wijzigen

Volg de onderstaande procedure om het papiertype te wijzigen.

1. Start SmartDeviceMonitor for Admin.

2. Ga naar het menu [Groep], wijs [Apparaat zoeken] aan en klik vervolgens op [IPv4], [IPX/SPX] of [IPv4 SNMPv3].

Er verschijnt een lijst van apparaten die het geselecteerde protocol gebruiken.

Selecteer het protocol van het apparaat waarvoor u de configuratie wilt wijzigen.

Als u IPv4 SNMPv3 gebruikt, voert u de gebruikersverificatie in.

3. Selecteer van de lijst het apparaat waarvan u de configuratie wilt wijzigen.

4. Ga naar het menu [Extra], wijs [Apparaatinstellingen] aan en klik vervolgens op [Papier].

Er wordt een webbrowser geopend en het venster voor het invoeren van de gebruikersnaam en het wachtwoord voor het inloggen verschijnt voor de beheerder van Web Image Monitor.

5. Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord voor het inloggen in en klik vervolgens op [Inloggen].

Voor meer informatie over de gebruikersnaam en het wachtwoord voor de aanmelding verwijzen wij u naar uw netwerkbeheerder.

De pagina [Papier] wordt weergegeven.

Selecteer voor elke lade een type papier in de lijst [Papiertype]. Voer de vereiste instellingsopties in.

6. Klik op [Uitloggen].

7. Sluit Web Image Monitor af.

8. Sluit SmartDeviceMonitor for Admin af.